Loading...

Lars Goessen

Boxen is de sport die kracht geeft!

Lars Goessen, aangenaam! Ik ben een grote boksliefhebbers. Door het boksen heb ik veel over mezelf geleerd; het is de sport dat mij de juiste positieve kracht geeft. En dat is nou juist wat ik wil overbrengen op jou! Daarnaast ben ik een ervaren hulpverlener, met jaren ervaring in het begeleiden van jongeren en met ruime kennis over o.a. toegepaste psychologie, pedagogiek en gedragspatronen.

Samen met mijn team ga ik de strijd aan. Voor mij is boksen dan ook zoveel meer dan een goede manier om agressie kwijt te raken of om fit te worden. Boksen is voor mij als een spiegel: het laat zien wie je bent, in de puurste vorm van jouw gedrag, bewust en onbewust.

Dat is de reden waarvoor ik Boxchainge heb ontwikkeld: een unieke aanpak, gebaseerd op de combinatie tussen de kracht van de bokssport en de kennis en jarenlange ervaring op het gebied van jeugd- en jongerenwerk. Zo help ik jou om het gevecht aan te gaan met de uitdagingen in jouw leven.

Wil je graag meer informatie of ben je bereid de uitdaging aan te gaan? Neem gerust contact op.

DE SKILLS VAN LARS

  • Docent agressieregulatie en weerbaarheid met Vechtsport als Middel. Nederlands Instituut Vechtsport en Maatschappij (NIVM)
  • HBO Toegepaste Psychologie
  • Master Psychologie tot 2020 Open Universiteit
  • Brainblocks
  • Lars: ”Weg van de tafel, weg van de eindeloze gesprekken. Heerlijk fysiek, maar vooral effectief bezig zijn!”