Particulieren en bedrijven

Individueel bokscoachingstraject
Kracht van de kern

We hebben ze allemaal: gedragspatronen. Die kunnen helpend zijn, maar soms zijn ze dat ook niet. Meestal zijn we ons niet eens bewust van het bestaan ervan. Wanneer patronen vast roesten kunnen ze je psychologische flexibiliteit gaan beperken. Je hebt dan bijvoorbeeld het gevoel dat je geen keuze hebt, dat je steeds opnieuw in dezelfde valkuil stapt of dat je niet kan doen wat je eigenlijk zou willen.

Boksen & patronen
Omdat boksen continu aanspraak doet op je coping strategieën (de manier waarop je met problemen of stress omgaat) en je overlevingsmechanismen is dit een heel effectief middel om gedragspatronen inzichtelijk te maken, om vervolgens een (gedrags)verandering te realiseren.

Kortdurend bokstraject
Boxchainge biedt voor particulieren met een therapeutische coachingsvraag een kortdurend  en op maat gemaakt bokscoachingtraject. Daarin kunnen thema’s naar voor komen zoals veerkracht, kwetsbaarheid, bewustwording, zelfvertrouwen en verbinding met je persoonlijke waarden. Samen met een bokscoach ga je in 1-op-1 sessies je belemmerende patronen onderzoeken en doorbreken.

Past dit bij jou? Voor meer informatie en tarieven kun je contact met ons opnemen. We zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Teambuilding, workshops & groepsclinics
Kracht van verbinding

Boksen betekent verbinden; verbinding met de handschoenen, verbinding met de ring en met je sparringpartner. Het doet een beroep op je bewustzijn van het hier-en-nu; “Hoe is mijn houding? Hoe voelt de houding van de ander? Moet ik initiatief nemen of juist afwachten? Wat wordt er van me verwacht? Moet ik uitdelen of incasseren? Durf ik uit mijn comfortzone te stappen?”

Patronen
Dat zijn vragen die niet alleen in de ring opkomen. Ook op de werkvloer en zeker in teamverband zijn we (bewust of onbewust) continu bezig met ons tot elkaar verhouden en inschatten hoe we ons moeten gedragen op dat moment. We zijn voortdurend aan het communiceren; niet alleen verbaal maar ook non-verbaal. In groepsverbanden ontstaan vaak patronen waarvan we ons niet bewust zijn en die niet altijd bijdragen aan het groeps-of procesbelang.

Groepsdynamiek
Boxchainge biedt daarom teambuildings, workshops en clinics aan. De bokscoaching zijn gericht op groepsdynamiek en de dingen die daarin gebeuren, zowel in de groep als bij het individu. Zo krijgen jullie meer inzicht in jullie groepsproces. Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld leiderschap, verbinding, waarden, bewustwording, veiligheid, veerkracht, kwetsbaarheid, communicatie en persoonlijke kwaliteiten.

Maatwerk
Ons aanbod is maatwerk. Wil je meer weten over tarieven of mogelijkheden voor jouw team? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken wat het beste bij jouw aanvraag past en welke thema’s voor jullie groep belangrijk zijn om te behandelen.