Particulieren

Individueel bokscoachingstraject
Kracht van de kern

We hebben ze allemaal: gedragspatronen. Die kunnen helpend zijn, maar soms zijn ze dat ook niet. Meestal zijn we ons niet eens bewust van het bestaan ervan. Wanneer patronen vast roesten kunnen ze je psychologische flexibiliteit gaan beperken. Je hebt dan bijvoorbeeld het gevoel dat je geen keuze hebt, dat je steeds opnieuw in dezelfde valkuil stapt of dat je niet kan doen wat je eigenlijk zou willen.

Boksen & patronen
Omdat boksen continu aanspraak doet op je coping strategieën (de manier waarop je met problemen of stress omgaat) en je overlevingsmechanismen is dit een heel effectief middel om gedragspatronen inzichtelijk te maken, om vervolgens een (gedrags)verandering te realiseren.

Kortdurend bokstraject
Boxchainge biedt voor particulieren met een therapeutische coachingsvraag een kortdurend  en op maat gemaakt bokscoachingtraject. Daarin kunnen thema’s naar voor komen zoals veerkracht, kwetsbaarheid, bewustwording, zelfvertrouwen en verbinding met je persoonlijke waarden. Samen met een bokscoach ga je in 1-op-1 sessies je belemmerende patronen onderzoeken en doorbreken.

Past dit bij jou? Voor meer informatie en tarieven kun je contact met ons opnemen. We zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.