Training

5 Daagse training

LOCATIE
Boxchainge
DATUM
11/10/2024
10:00:00
16:00:00
19/10/2024
10:00:00
16:00:00
08/11/2024
10:00:00
16:00:00
22/11/2024
10:00:00
16:00:00
06/12/2024
10:00:00
16:00:00

Verken ons gloednieuwe 5-daagse programma bij Boxchainge, speciaal ontwikkeld voor energieke jonge professionals die een stap verder willen zetten in het leven! Bereid je voor op een intensieve en verdiepende reis van persoonlijke en professionele groei.

Binnen Boxchainge zien we een groeiende groep mensen die vastlopen in hun ontwikkeling, ook jonge professionals die aan het begin van hun carrière staan en snel geconfronteerd worden met de uitdagingen van onze moderne samenleving. Kijkend hierna heeft ons laten nadenken. Wat hebben wij deze nieuwe generatie te bieden en waarom?

Wij begrijpen de obstakels die zich op de werkvloer kunnen voordoen. Of het nu gaat om conflicten met collega's, stress door een hoge werkdruk, een gebrek aan zelfvertrouwen, moeite met het vinden van balans tussen werk en privé, of het ontbreken van heldere doelen, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt om deze uitdagingen te overwinnen. Zo kun je zowel professioneel als persoonlijk succes en voldoening ervaren.

Herken je jezelf hierin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geloven in het opbouwen van veerkracht en het werken aan jezelf, zodat je kunt gedijen, zowel in je persoonlijke leven als op de werkvloer. Ontdek bij ons hoe je jouw leven op jouw eigen manier kunt laten schitteren van succes en voldoening.

Bij ons staat bokstherapie centraal, een krachtige methode om jezelf te ontdekken en te groeien. Met behulp van onze GLOVES-methode onthul je jouw talenten, leer je omgaan met druk en tegenslagen, en krijg je inzicht in de gewenste stappen voor het creëren van jouw persoonlijke en professionele toekomst.

Onze aanpak

Bokstherapie. Het biedt een directe en tastbare manier om jezelf te confronteren met obstakels en angsten. Wanneer je bijvoorbeeld voor de eerste keer de ring in stapt, sta je oog in oog met je eigen twijfels en onzekerheden. Maar juist door deze confrontatie groei je.

Door bokstherapie te integreren in ons programma, bieden we een unieke en effectieve manier om aan zowel professionele als persoonlijke groei te werken. Het is een manier van werken die van ervaringen, leerervaringen maakt die je mentaal en emotioneel veerkrachtiger maken.

Inhoud

Tijdens dit programma ga je in een veilige setting samen met anderen richten op de volgende onderwerpen:

Polariteiten: In ons programma ontdek je zowel je sterke als zwakke punten, ook wel polariteiten genoemd. Bijvoorbeeld, als je merkt dat je een perfectionist bent, leer je hoe je dit kunt gebruiken voor hoge kwaliteit, maar ook hoe je kunt voorkomen dat het je verlamt. Dit helpt je om betere keuzes te maken op het werk.

Basisbehoeften: Hier gaan we in op essentiële aspecten van ons leven en hoe we die kunnen vervullen. We onderzoeken ook hoe we flexibel kunnen zijn wanneer we niet alles onder controle hebben, zodat we beter kunnen omgaan met verrassingen en uitdagingen, ook op het werk.

Authenticiteit: Ontdek wat jou uniek maakt en leer hoe je jezelf volledig kunt omarmen. Door jezelf te begrijpen en te accepteren, kom je in je natuurlijke kracht te staan. Dit straalt niet alleen uit naar jezelf, maar wordt ook zichtbaar voor anderen in je omgeving.

Persoonlijke veerkracht: Tijdens dit onderdeel gaan we aan de slag met het versterken van jouw persoonlijke veerkracht. Dit betekent dat we je helpen om beter om te kunnen gaan met stressvolle situaties, tegenslagen en veranderingen die op je pad komen. Veerkracht stelt je in staat om flexibel te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen, zelfs als de omstandigheden moeilijk zijn. Het gaat erom dat je leert hoe je jezelf kunt herpakken na een tegenslag, hoe je positief kunt blijven en hoe je veerkrachtig kunt blijven groeien, ongeacht wat er op je afkomt.

Voor wie

Dit programma is op maat gemaakt voor individuen tussen de 20 en 35 jaar oud. We begrijpen dat deze levensfase vaak gekenmerkt wordt door specifieke uitdagingen, kansen en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarom hebben we het programma zorgvuldig ontworpen om precies aan te sluiten bij de behoeften, interesses en doelen van jonge professionals in deze leeftijdscategorie.

Kosten

De kosten voor het gehele traject bedragen: €1875 exclusief btw. Tijdens de 5-daagse training zijn koffie, thee en kleine versnaperingen aanwezig. Bovendien wordt er een lunch verzorgd.

Opleiders

Als opleider en coach weten we dat sommige lastige dingen steeds opnieuw in je leven gebeuren. Die dingen zijn eigenlijk kansen om te groeien en beter te worden. Ons werk is je te helpen die lastige dingen te begrijpen en ermee om te gaan.

Als we samen naar die lastige dingen kijken, kunnen we ontdekken waarom ze steeds terugkomen. Door daarover na te denken, kun je groeien en veranderen. Je leert nieuwe dingen over jezelf, laat dingen los die je tegenhouden en bedenkt betere manieren om met problemen om te gaan. Zo kun je beter worden, zowel persoonlijk als op je werk.

Hallo, ik ben Lars Goessen, oprichter van Boxchainge. Mijn roerige jeugdjaren zorgden voor tal van uitdagingen waar ik als puber mee te dealen had. De hoofdvraag "wie ben ik" versus "wie wil ik zijn" stond hier centraal. Waar ik toen erg zoekende was om op mijn veerkracht te vertrouwen, gaf bokstherapie de helpende hand. Letterlijk in beweging gaan en geconfronteerd worden met mijn eigen proces, zorgde voor groei in mijn puberjaren. Geleerd van mijn lessen dacht ik dat ik er al was, maar niets was minder waar. Ook als jonge professional & ondernemer kwam ik meteen in aanraking met grote uitdagingen, waarbij opnieuw de hoofdvraag de ruimte nam: welke professional ben ik en wie wil ik (niet) zijn? Deze confrontatie zorgde opnieuw voor pittige momenten. Waren het uitdagingen of misschien kansen om te groeien? Ik zie ze met name als groeimogelijkheden. Echter, ging dit niet zonder slag of stoot en heb ik geleerd van mijn sparringspartners om me heen. In de komende 5 dagen wil ik graag jouw sparringspartner zijn om de beste versie uit jezelf te halen.

Hallo, ik ben Guus Grootenboer, een van de begeleiders bij Boxchainge in het programma 'Professionals van de Toekomst'. Ik kijk er echt naar uit om mijn eigen ervaringen met jullie te delen, omdat ik geloof dat ze jullie echt kunnen helpen. Als jonge professional sta ik zelf ook voor nieuwe uitdagingen. Boxchainge groeit, en ik moet daarin meegroeien. Dat vind ik best spannend, maar ook opwindend. Het raakt aan thema's uit mijn verleden, zoals het overwinnen van mijn angst om mezelf te laten zien en het leren om controle los te laten. Wat mij echt heeft geholpen, is het blijven onderzoeken en aangaan van deze thema’s omdat daar mijn kans ligt om te leren en te groeien. Het feit dat ik dit al geruime tijd doe, betekent dat ik op deze jonge leeftijd al heel wat uitdagingen heb overwonnen. En dat is iets wat ik jullie ook van harte gun.

Aanmelden voor deze training