Training

Open dag bedrijven

LOCATIE
Boxchainge
DATUM
14/06/2024
09:00:00
12:00:00

Boxchainge: Jouw Partner voor Directe Opluchting en Langdurig Succes!

Sta klaar om dreigende uitval bij jouw team te voorkomen en de prestaties van jouw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen met Boxchainge.

Op vrijdag 14 juni nodigen wij HR-adviseurs, managers, directeurs en leidinggevenden uit voor een krachtige kennismakingssessie. Ontdek hoe bokstherapie niet alleen directe verlichting biedt bij dreigende burn-outs en de wachtlijsten van de GGZ omzeilt, maar ook een solide basis legt voor langdurig welzijn en prestaties in jouw organisatie.

Waarom zou je deelnemen?

Ervaar direct de impact van bokstherapie op het voorkomen van burn-out en het omzeilen van wachtlijsten, waardoor een gezondere werkomgeving ontstaat.

  • Leer hoe bokstherapie niet alleen individuele managers en werknemers ondersteunt, maar ook een fundament legt voor duurzaam succes op lange termijn.
  • Ontdek hoe bokstherapie de onderstroom van jouw organisatie beïnvloedt, waardoor een cultuur van openheid, verbondenheid en veerkracht ontstaat die de basis vormt voor langdurig succes.
  • Krijg inzicht in ons uitgebreide veerkrachtprogramma en ontdek hoe dit programma niet alleen uitval voorkomt, maar ook bijdraagt aan een cultuur van groei en veerkracht binnen jouw organisatie.

Ben je klaar om zelf te ervaren wat bokstherapie kan betekenen voor jouw team en organisatie? Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@boxchainge voor meer gedetailleerde informatie en om je aan te melden voor deze exclusieve sessie.

Bij Boxchainge geloven we sterk dat bokstherapie niet alleen een kortetermijnoplossing is, maar ook een krachtig instrument voor langdurig succes en veerkracht in jouw organisatie. Sluit je aan op 14 juni en ontdek samen de transformatieve kracht van bokstherapie!

Aanmelden voor deze training