Bedrijven

Teambuilding, workshops & groepsclinics
Kracht van verbinding

Boksen betekent verbinden; verbinding met de handschoenen, verbinding met de ring en met je sparringpartner. Het doet een beroep op je bewustzijn van het hier-en-nu; “Hoe is mijn houding? Hoe voelt de houding van de ander? Moet ik initiatief nemen of juist afwachten? Wat wordt er van me verwacht? Moet ik uitdelen of incasseren? Durf ik uit mijn comfortzone te stappen?”

Patronen
Dat zijn vragen die niet alleen in de ring opkomen. Ook op de werkvloer en zeker in teamverband zijn we (bewust of onbewust) continu bezig met ons tot elkaar verhouden en inschatten hoe we ons moeten gedragen op dat moment. We zijn voortdurend aan het communiceren; niet alleen verbaal maar ook non-verbaal. In groepsverbanden ontstaan vaak patronen waarvan we ons niet bewust zijn en die niet altijd bijdragen aan het groeps-of procesbelang.

Groepsdynamiek
Boxchainge biedt daarom teambuilding, workshops en clinics aan. De bokscoaching zijn gericht op groepsdynamiek en de dingen die daarin gebeuren, zowel in de groep als bij het individu. Zo krijgen jullie meer inzicht in jullie groepsproces. Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld leiderschap, verbinding, waarden, bewustwording, veiligheid, veerkracht, kwetsbaarheid, communicatie en persoonlijke kwaliteiten.

Maatwerk
Ons aanbod is maatwerk. Wil je meer weten over tarieven of mogelijkheden voor jouw team? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken wat het beste bij jouw aanvraag past en welke thema’s voor jullie groep belangrijk zijn om te behandelen.