Sportief teamuitje

Op zoek naar een uniek én sportief teamuitje voor jouw bedrijf?

Boxchainge biedt een unieke ervaring voor bedrijven die een sportief teamuitje willen organiseren. Trek je bokshandschoenen aan en stap de ring in met collega’s. Tijdens deze teambuildingactiviteit leer je met jouw team op een doeltreffende manier te communiceren voor een betere groepsdynamiek.

De kracht van beweging

Boksen betekent verbinden; verbinding met de handschoenen, verbinding met de ring en met je sparringpartner. Het doet een beroep op je bewustzijn van het hier-en-nu; “Hoe is mijn houding? Hoe voelt de houding van de ander? Moet ik initiatief nemen of juist afwachten? Wat wordt er van me verwacht? Moet ik uitdelen of incasseren? Durf ik uit mijn comfortzone te stappen?”

Dat zijn vragen die niet alleen in de ring opkomen. Ook op de werkvloer en zeker in teamverband zijn we (bewust of onbewust) continu bezig met ons tot elkaar te verhouden en inschatten hoe we ons moeten gedragen op dat moment. We zijn voortdurend aan het communiceren; niet alleen verbaal maar ook non-verbaal. In groepsverbanden ontstaan vaak patronen waarvan we ons niet bewust zijn en die niet altijd bijdragen aan het groeps-of procesbelang. Tijdens dit sportief teamuitje doorbreek je deze patronen en connecteer je op positieve wijze met je collega’s.

Groepsdynamiek

Boxchainge biedt teambuilding, workshops en clinics aan. De bokscoaching is gericht op groepsdynamiek en de dingen die daarin gebeuren, zowel in de groep als bij het individu. Zo krijgen jullie meer inzicht in jullie groepsproces. Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld leiderschap, verbinding, waarden, bewustwording, veiligheid, veerkracht, kwetsbaarheid, communicatie en persoonlijke kwaliteiten.

Maatwerk voor jouw sportief bedrijfsuitje

Ons aanbod is maatwerk. Wil je meer weten over de tarieven of mogelijkheden voor jouw team? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken wat het beste bij jouw aanvraag past en welke thema’s voor jullie groep belangrijk zijn om te behandelen.