Recensie Intensief Veerkracht programma (Bokstherapie & EMDR)

21 maart 2024

Deelname aan de bokstherapie 'Boksen en Trauma' bij Boxchainge was een buitengewone ervaring onder professionele begeleiding. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe waardevol deze sessies voor mij waren. Onder de deskundige begeleiding zijn er verschillende zaken naar voren gekomen die me al lange tijd dwarszaten en me soms tegenhielden om vooruit te gaan.

Door deel te nemen aan deze sessies heb ik geleerd om bepaalde zaken te accepteren en (deels) te verwerken. Het was een proces dat me heeft geholpen om stappen voorwaarts te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. De combinatie van boksen en therapie bood een unieke en effectieve manier om met mijn emoties om te gaan en om mijn innerlijke kracht te ontdekken. Al met al kan ik zeggen dat deze lessen een echte meerwaarde zijn geweest in mijn groeiproces. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om deel te nemen en zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een krachtige en transformerende ervaring."

- Man van 45 jaar genaamd Danny