Teambuilding Limburg

Merk je binnen jullie organisatie dat jullie als team een beetje vastgeroest zijn? Is er ruimte voor verbetering, maar weet je niet precies hoe jullie dit kunnen aanpakken? Dit kan onder andere komen door een hoge werkdruk of een inefficiënte werkwijze. Om te voorkomen dat jij of je collega’s onder deze druk en stress bezwijken, is het goed om hier iets aan te doen. Jullie kunnen dan uiteraard kiezen voor een leuk dagje uit, even weg van de werkvloer. Maar wat als we je vertellen dat je dit ook op een krachtige en laagdrempelige manier kunt doen, waar jullie op de lange termijn baat bij zullen hebben? Dat is wat de teambuilding in Limburg van Boxchainge kan doen. Wij ondersteunen jullie bij vraagstukken en knelpunten, om meer veerkracht te ontwikkelen. Stap met ons de boksring in en merk de positieve, langdurige effecten van onze teambuilding activiteiten in Limburg.

De voordelen van teambuilding activiteiten in Limburg van Boxchainge

Bij Boxchainge hechten we veel waarde aan vitaliteit op de werkvloer. In deze tijd is iedereen continu in beweging en heerst er veel chaos, vooral binnen bedrijven. Dat kan er soms toe leiden dat het allemaal te veel wordt en we niet meer op een constructieve manier kunnen omgaan met alles wat op ons pad komt. Vooral in teamverband kan dit voor problemen zorgen. Zo kan het maken van lastige keuzes, het draaien van overuren en continu moeten aanpassen aan een veranderende omgeving zorgen voor stress. Burn-out klachten komen dan ook steeds vaker voor. Dit zorgt voor een neerwaartse spiraal. Het werk van de uitgevallen collega(‘s) moet vervolgens namelijk weer door de rest worden opgepakt. Wat de werkdruk voor hen ook weer hoger maakt.

Hier kunnen wij bij Boxchainge bij helpen. Onze teambuilding activiteiten in Zuid-Limburg zorgen er namelijk voor dat jullie als team veerkrachtiger worden. Dit heeft als grootste voordeel dat jullie als team de klappen kunnen opvangen. Jullie kunnen als team efficiënter werken, zijn meer op elkaar ingespeeld én kunnen beter omgaan met veranderingen. Op individueel niveau heeft teambuilding in Limburg ook veel voordelen. Zo zul je onder andere bewuster keuzes leren maken, duidelijker leren communiceren en meer plezier ervaren in de werkzaamheden die je doet.

Kom in contact

Hoe werken de teambuilding activiteiten in Zuid-Limburg?

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe deze teambuilding in Limburg precies werkt. Bij Boxchainge werken we namelijk met een zelf-ontwikkelde en onderzochte werkwijze genaamd de GLOVES-methodiek. Deze is aan de hand van wetenschappelijke theorieën ontwikkeld met de Acceptance Commitment Therapy (ACT) als focuspunt. Aan de hand van deze onderbouwde methodiek gaan we samen ontdekken waar jullie persoonlijke kwaliteiten liggen. Zo kunnen we de zelf-effectiviteit vergroten en zorgen voor een betere interne balans. Samen gaan jullie van angst naar vertrouwen en zetten jullie stappen richting groei en ontwikkeling. Als veerkrachtigere individuen kunnen jullie vervolgens als team met hernieuwde motivatie alle uitdagingen aan die op jullie pad komen.

Soorten teambuilding activiteiten in Limburg

Eenmalige workshop

Eenmalige workshop

Allereerst hebben we een eenmalige workshop die echt als teambuilding in Limburg dient. Hier zullen we focussen op de thema’s veerkracht en ontwikkeling en maken we de pijnpunten en aanknopingspunten inzichtelijk die spelen binnen jullie team. Vanuit de beweging wordt contact met jullie eigen proces gemaakt. Dit zal het groepsgevoel tevens versterken.

Individuele therapie

Het is mogelijk dat er naast teambuilding in Limburg nog behoefte is aan individuele bokstherapie. Dit zullen we dan per teamlid bekijken en altijd met jullie overleggen. Bij de individuele therapie wordt gekeken naar de behoeftes van het individu. Wil je bijvoorbeeld als werknemer aan je eigen groei werken, of je juist beter ontwikkelen in je rol als leidinggevende, waar een persoonlijk leiderschap training bij gewenst is? Dan is dit traject, waarbij we dieper op persoonlijke vraagstukken ingaan, de geschikte keuze.

Gerichte teamcoaching

Gerichte teamcoaching

Om echt gericht stappen te kunnen zetten en jullie als team sterker en veerkrachtiger te maken, kan teamcoaching de oplossing zijn. Dit is een van de teambuilding activiteiten in Zuid-Limburg waarbij we jullie tijdens meerdere sessie begeleiden. In deze sessies zoeken we ook de verdieping op en focussen we op thema’s als veiligheid en resultaten. Hiermee krijgen jullie een beter zicht op elkaars rol in een team en ook van de leidinggevende. Elke rol brengt immers andere verwachtingen met zich mee.

Welk traject jullie ook kiezen voor jullie teambuilding in Limburg, we zullen altijd samen met jullie bekijken wat het beste werkt voor jullie als team en organisatie. Een persoonlijke aanpak is waar we bij Boxchainge voor staan. Daarom zullen we altijd met jullie overleggen welk traject het beste bij jullie past. Vragen hierover? Dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen. Wie weet tot snel in de boksring!

Interesse in ons aanbod?
Neem contact op

Contactform Jeugd

Geboorte datum(Vereist)