Weerbaarheidstraining

Soms lukt het je niet om zelf veerkrachtig in het leven te staan. De dagelijkse routine die is ontstaan kan ervoor zorgen dat je uitgeput raakt, zowel mentaal als fysiek. Toch weet je zelf niet altijd hoe je dit kunt veranderen en blijf je elke dag zo doorgaan. Totdat de stress op een gegeven moment te veel wordt. Een weerbaarheidstraining kan dan de oplossing zijn. Ga samen met ons op zoek naar wat jou drijft, waar je plezier uit haalt en hoe je je leven op de beste manier kunt leven. Benieuwd wat een weerbaarheidstraining voor volwassenen of kinderen voor jou kan betekenen? We vertellen er graag meer over.

Wat is weerbaarheidstraining?

Wanneer we het hebben over weerbaarheid en weerbaarheidstraining, dan gaat het over het kunnen opkomen voor jezelf op een passende manier. Hiermee hou je rekening met je eigen wensen, grenzen en behoeften, evenals die van anderen. Het gaat hierbij niet alleen om het vermogen om niet gepest te worden of agressief te reageren, maar om een evenwichtige interactie met anderen waarbij je je eigen grenzen en die van anderen respecteert.

Weerbaarheidstraining heeft betrekking op concepten als veerkracht en assertiviteit. Daarnaast ligt de focus op interactie en de beïnvloeding van eigen gedrag in verschillende situaties. Maar wat is weerbaarheidstraining zonder begeleiding? Daarom staan wij bij Boxchainge klaar om je verder te helpen in jouw zoektocht naar meer weerbaarheid en veerkracht. 

Weerbaarheidstraining voor

Weerbaarheidstraining voor volwassenen

volwassenen

Bij (fysieke)weerbaarheidstraining voor volwassenen wordt er vooral gefocust op het investeren in je eigen groeiproces. Met de weerbaarheidstraining van Boxchainge kun jij als volwassene leren om te gaan met stress, zonder dat het je gaat belemmeren. Zo leer je beter op eigen benen te staan, maar ook klappen te incasseren en om te kunnen gaan met eventuele obstakels die op je pad komen. De GLOVES-methodiek, onze werkwijze, geeft je de kracht om vanuit de beweging te ontdekken waar je krachten liggen en hoe je deze in kunt zetten. Zo kun je jouw beste leven vormgeven op de manier die voor jou werkt. Tijdens onze weerbaarheidstraining voor volwassenen kunnen wij jou middels een individueel coachingstraject begeleiden. Samen met jouw boks-agoog ga je de boksring in, op zoek naar de beste versie van jezelf.

Lees verder voor meer informatie
weerbaarheidstraining voor kinderen

kinderen

Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij kinderen en jongeren zien we dat weerbaarheidstraining veel kan doen. Onze zorg start bij kinderen vanaf 12 jaar. Soms raak je als jongere uit balans, of wil je graag veranderen maar weet je niet precies hoe je dit moet aanpakken. Dan is een weerbaarheidstraining voor kinderen de juiste volgende stap. Door het inzetten van bokstherapie, een lichaamsgerichte interventie, kan er opnieuw een connectie gemaakt worden met gevoelens en emoties die jij als jongere wellicht voelt, of niet wilt voelen. Door naar je lichaam te gaan luisteren kun je kijken waar je vastloopt in het dagelijkse leven, om hier vervolgens wat mee te gaan doen. Dit alles met als doel om veerkracht te ontwikkelen en op zoek te gaan naar een betere versie van jezelf. 

Lees verder voor meer informatie

Weerbaarheidstraining van Boxchainge

Bij Boxchainge werken enkel toegewijde boks-agogen die graag voor je klaarstaan en je begeleiden naar het leven dat jij wilt leven. Van weerbaarheidstraining tot traumabehandeling middels EMDR en de GLOVES-methodiek, er is veel mogelijk. Samen met jou kijken we naar het traject dat het beste bij jou past, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen; van persoonlijke leiderschap training tot teambuilding sessies. Heb je vragen, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Interesse in ons aanbod?
Neem contact op

Contactform Jeugd

Geboorte datum(Vereist)