Persoonlijk leiderschap training

Om zowel in het dagelijkse leven als tijdens je werk optimaal te kunnen presteren en met stress en veranderende situaties om te gaan, is het belangrijk om voldoende veerkracht te hebben. Dit is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vooral in deze tijd waarin we het allemaal steeds drukker hebben en maar door blijven gaan. Het kan in dat geval goed zijn om een persoonlijk leiderschap training te volgen. Zo krijg je meer inzicht in je eigen handelen en de manier waarop je leidinggeeft aan je eigen leven. Vaak kan dit ook nog eens samen met je team. Wij van Boxchainge kunnen jou en je team hierbij ondersteunen. Lees snel verder voor meer informatie.

Wat is een leiderschap training?

Een persoonlijk leiderschap training kan zowel op individueel- als teamniveau worden uitgeoefend. Als jullie bij ons een teamtraining komen volgen, wordt altijd eerst bekeken wat het meeste past bij jullie specifieke behoeftes. Wij leveren bij Boxchainge namelijk enkel maatwerk. Samen kijken we of een workshop volstaat, of dat een individueel traject of teamcoaching beter zijn. Wat voor traject er ook gekozen wordt, het belangrijkste is dat we bij een leiderschap training gaan kijken naar de thematieken die belangrijk zijn binnen jouw team en voor jou persoonlijk. Of dit nou het omgaan met stress is, of juist een betere ontwikkeling als leidinggevende. Hierbij draait het om veerkracht en ontwikkeling. We werken hiervoor met onze zelf ontwikkelde GLOVES-methodiek. Deze is ontwikkeld aan de hand van wetenschappelijke theorieën. Het accent ligt hierbij op Acceptance Commitment Therapy (ACT).

Kom in contact

Waarom is een persoonlijk leiderschap training waardevol?

Wanneer er wordt gesproken over een persoonlijk leiderschap training wordt al gauw gedacht dat dit alleen geldt voor mensen die een leidinggevende rol hebben binnen een bedrijf. Toch is dat niet altijd het geval. Wat je rol ook is binnen een team, een leiderschap training is altijd waardevol. Dit komt omdat je hierbij kijkt naar je eigen leven en hoe je functioneert in je werk. Je leert jezelf te sturen om je doelen te bereiken en datgene te doen waar je je goed bij voelt. Dit maakt je namelijk sterker als persoon én als professional. Vooral voor teams binnen bedrijven is een leiderschap training goed, omdat het jullie op individueel- en op teamniveau laat groeien.

Soorten leiderschap training

Zoals aangegeven hebben we voor bedrijven drie verschillende trajecten voor een persoonlijk leiderschap training. We lichten ze graag even toe.

Gerichte teamcoaching

Teamcoaching

Soms is een enkele workshop niet voldoende, maar is het ook niet nodig om individueel verder te gaan. Dan is teamcoaching de juiste optie. Hierbij wordt tijdens meerdere sessies gewerkt aan het verhogen van betrokkenheid en zelfeffectiviteit. Daarnaast staan thema’s als resultaten en veiligheid centraal. Een leiderschap training in teamverband kan ervoor zorgen dat leidinggevenden meer inzicht krijgen in het functioneren van individuele teamleden. Daarnaast zorgt het voor beter zicht op de rol van een leider en de verwachtingen die deze rol met zich meebrengt.

Workshop

Een workshop is het meest laagdrempelige traject, waarbij we vooral bedrijven kennis willen laten maken met boksen als effectief middel. Kortgezegd willen we hiermee jullie als team in contact zetten met jullie eigen proces en zorgen voor inzicht in het eigen gedrag. Dit alles middels beweging. Zo kunnen we samen het groepsgevoel versterken en krijgen we inzicht in de groepsdynamiek.

Individuele therapie

Individueel traject

Bij een persoonlijk leiderschap training kan het naast een team traject ook waardevol zijn om een individueel traject te volgen. Zo kunnen we samen kijken wat jouw rol is binnen een team en in je persoonlijke leven. Samen kunnen we dan werken aan je eigen groei en kwaliteiten, zodat je een sterker en veerkrachtiger individu wordt. Dit zal de groepsdynamiek uiteindelijk weer ten goede komen. Dankzij het individuele traject kunnen we meer de diepte in om je te helpen jezelf volledig te leren kennen.

De waarde van een persoonlijk leiderschap training bij Boxchainge

Het is vaak lastig voor mensen om door te dringen tot de kern van wie ze zijn. Als mensen hebben we een inherente behoefte om van waarde te kunnen zijn. Dit houdt in dat we op zoek zijn naar onze unieke kwaliteiten en hoe we deze optimaal kunnen inzetten. Bij kunnen dragen aan iets dat groter dan onszelf is, dat is wat we zoeken. Een persoonlijk leiderschap training van Boxchainge kan hierbij helpen. Samen gaan we middels bokscoaching op zoek naar de kern en kijken wat ervoor zorgt dat je deze kunt bereiken. Dit doen we zowel op persoonlijk- als op werkniveau. We kijken naar jouw rol binnen een team en hoe je in je rol kunt groeien. Onze boks-agogen hebben stuk voor stuk de juiste ervaring om jou en je team hierin te begeleiden. Neem daarom zeker contact met ons op voor de mogelijkheden voor een leiderschap training. We geven graag meer informatie en helpen je graag een betere versie van jezelf te worden!

Interesse in ons aanbod?
Neem contact op

Contactform Jeugd

Geboorte datum(Vereist)