Teamtraining

Kan jouw team wel wat vitaliteit op de werkvloer gebruiken? Zijn jullie op zoek naar een manier om op een laagdrempelige manier meer veerkracht te ontwikkelen én te ontdekken wat jullie persoonlijke talenten zijn? Dan is een teamtraining bij Boxchainge wellicht wat voor jou en je collega's. Bij Boxchainge zijn we namelijk gespecialiseerd in het ondersteunen en helpen van organisaties met vraagstukken op het gebied van ontwikkeling. Hoe wij dit doen en wat een team training voor jullie bedrijf inhoudt, vertellen we je graag.

Wat is team training?

Tijdens een van onze teamtrainingen werken we met twee thema's: veerkracht en ontwikkeling. Middels deze twee thema's kunnen we ervoor zorgen dat individuen binnen jullie bedrijf kunnen groeien, door de context binnen jullie bedrijf zichtbaar te maken. Dit doen we middels onze zelf-ontwikkelde GLOVES-methodiek, waarbij we de bokshandschoenen aantrekken en de boksring in zullen stappen. Deze methodiek zal ervoor zorgen dat we tot rake inzichten komen. Wij geloven er namelijk in dat veerkracht echt de kern is voor een duurzame manier van bedrijfsvoering. Door een leeromgeving te creëren waarin veiligheid, competentie en verbondenheid centraal staan, kunnen we persoonlijke veerkracht vertalen naar jullie organisatie. Het doel: vitalere werknemers en daardoor een betere samenwerking binnen het team. Dat is wat onze werkwijze voor jullie kan doen.

teamtraining

                 De voordelen van teamtrainingen

Iedereen is continu maar in beweging, waardoor er weinig tijd is om even stil te staan in alle chaos en een pas op de plaats te maken. Hier op een constructieve manier mee omgaan wordt steeds lastiger, waardoor het incasseren van stoten ook steeds minder goed gaat. Van een hoge werkdruk, tot het maken van lastige keuzes, we blijven ons continu aanpassen. Het resultaat hiervan zien we vaak terug in de vorm van burn-outklachten bij werknemers. Dit is voor jullie als bedrijf uiteindelijk funest. Het werk blijft zich immers gewoon opstapelen. Een training met het team heeft dan ook een aantal voordelen, waaronder de volgende:

Samen met je team en onze hulp gaan jullie groeien van angst naar vertrouwen
Een fysieke vorm van teambuilding, die voor mentale veerkracht zorgt
Meer vitaliteit op de werkvloer: jullie kunnen beter omgaan met druk en stress
Valkuilgedrag wordt herkend en patronen worden doorbroken
Jullie kunnen beter je eigen grenzen bewaken en aanpassen aan elkaar
Duidelijkere communicatie binnen het team, zonder de verbinding te verliezen
Jullie weten je eigen krachten beter te benutten én bijdragen aan de ontwikkeling van anderen
Obstakels worden uitdagingen die jullie samen aangaan

Training voor je team met Boxchainge

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een training voor je team te kiezen bij Boxchainge. Wellicht wil je je als leidinggevende ontwikkelen, of juist de ontwikkeling van het gehele team stimuleren. Wat de reden ook is, met een team training doen jullie het samen. Door de verbinding tussen hoofd, hart en lijf ontstaan veerkrachtige individuen die zowel op de werkvloer als daarbuiten om kunnen gaan met tegenslagen en stress. Aangezien Boxchainge altijd maatwerk levert, hebben we verschillende opties voor team ontwikkeling voor jullie bedrijf.

Workshop

Tijdens een workshop geven we teamtraining die gericht is op het leren kennen van boksen als middel. Kort gezegd houdt dit in dat jullie meer inzicht gaan krijgen in jullie eigen bedrag, doordat jullie middels beweging contact gaan maken met jullie eigen proces. Zo wordt het groepsgevoel versterkt en worden zowel de groepsdynamiek als de aanknopings- en pijnpunten inzichtelijk gemaakt.

Individueel

Soms volstaat een teamtraining niet en is er meer begeleiding nodig. In dat geval bieden we ook een individueel traject aan voor collega's die het nodig hebben. Dit traject is gericht op verdieping van de team training op individueel niveau. Hierbij gaan we kijken naar de punten waar jij als werknemer zelf aan wilt werken en eventueel hulp bij nodig hebt. Zo kun je de regie nemen over je eigen groeiproces en meer inzicht krijgen in onbewuste patronen. Dit zal bijdragen aan meer geluk in de werksfeer op een dagelijkse basis.

Teamcoaching

Als een enkele teamtraining niet volstaat, maar jullie wel als team verder de ontwikkeling willen opzoeken, dan bestaat er ook onze teamcoaching optie. Dit zijn intensieve programma's waarbij we jullie hele team voor meerdere sessies begeleiden. We proberen samen de betrokkenheid en zelfeffectiviteit te verhogen. Dit is vooral voor leidinggevenden erg waardevol, omdat zij meer inzicht krijgen in het functioneren van het hele team. Uiteindelijk zal dit helpen bij het beter uitvoeren van de leidinggevende taken.

Interesse in ons aanbod?
Neem contact op

Contactform Jeugd

Geboorte datum(Vereist)